Mina fina pojkar.



Det här är det som fick mig att gå upp i morse, för jag mådde verkligen piss. Ibland hoppas jag att jag somnar och vaknar någon helt annan stans, på en strand i Italien vore nog det bästa. Men inte utan mina pojkar.

Dante låg med huvet på Tobias mage, och när Tobias skrattade så skumpade Dante upp&ner, och gapskrattade!
Bästa känslan är när han är glad, när jag vet att han är lycklig med mig som sin mamma. Att han är glad åt Tobias går inte att gå miste om, han skrattar hela tiden när pappa är i närheten.

Vid 15.00 tog jag mig ut genom den där jävla ytterdörren. Egentligen skulle vi på avslutning med lillgruppen idag, men det gick verkligen inte. Allt blev fel, kläder, humör, tiden, allt.
Vi tog oss till min mamma till slut och på vägen dit somnade grodan så sött!



Vi har tagit bort solskyddet på bilstolen för det blev så jävla varmt där inne, så nu får han ha på sig sin fina solhatt istället.

Nu är det dax att hoppa i säng med min familj. Dante i mitten som vanligt, hur ska jag nånsin kunna sova utan honom? Imorgon ska jag först till Helga på Mvc och diskutera den här jävla p-staven, jagorkarinteblödamer.

Sen ska jag hem till Bryschans hus, hjälpa Maria att baka 7 studenttårtor. Sådetså.

Inatt ska skattepengarna komma sa Tobias, det hoppas jag verkligen för vi är inne på sista rullen toapapper.

Inte mycket uppdaterat här ser jag..

jag är lite upptagen med att vara mamma, så mycket mamma jag bara kan faktiskt. Det händer så mycket med Dante nu så jag vill inte missa en sekund. Han visar nya ansiktsuttryck varje dag, lär sig sitta lite halvdant, pratar så det bara sprutar om munnen på honom. Han blir så otroligt glad när man pratar med honom, han kan hålla på i en timma ibland, bara blurra och få svar från mamma, blurra och blurra.. Han har blivit så stark i nacken sen jag började öva med honom för bara 2 dagar sen. Drar upp honom i sittande ställning, vilket han tycker är skitkul. Nyss (för ett par dagar sen) så hängde huvet bakåt när jag provade försiktigt.. Nu håller han upp huvudet hela vägen, stabilt som fasen! Det är min fina pojk det!

                        

Den här fina ringen fick jag av Dante & Tobias i morsdag-present ♥

                        

Och den här fick jag av Tobias, min bästa hälft!

                          

Helt perfekt, för jag skulle baka tårta till min födelsedag

                        

Napoleontårta blev det, väldigt gott, recept kan du få sen!
Nu sitter jag och är sugen på sånna här:

                       

..med smör och salt, fyfan så gott.

I alla fall, imorgon ska vi iväg med "lillgruppen" till en "4H-gård" här i krokarna. Vi får se hur det blir, Tobias börjar jobba lite efter 14 så vi stannar inte länge. En fika ska vi nog få i oss i alla fall!

Nu ska jag ta mina pojkar och skutta i säng. 
                     
                        

Snart kommer skattepengarna!! DÅ ska jag skämma bort min fina familj. För det har jag nu, å de låter så himla konstigt. Jag har en egen familj, som är min. Mitt barn och min sambo. Vi är en familj. 

RSS 2.0