Hej älskling! Idag har vi haft en riktig s...

2012-03-25_13_05 (MMS)

Hej älskling! Idag har vi haft en riktig slappardag. Mamma och Mormor var på besök vid lunch. Goda frallor med emilskinka och skagenröra + hembakade kakor hade dom med sig! När dom åkte hem så fick jag skjuts till Dennis, som bjöd på donuts. Inte hembakade dock, men goda endå. Ikväll har vi ätit tacos och nu kollar vi på Ghost Protocol. Så egentligen har jag inte tid att skriva! :) så hejdå.


the twätt isn't räddy

Tvätten e inte klar, klockan är 00.39 och jag vill sooooooova.
Vilken TUR att Tobias är vaken och allert, trots att han tog Dante imorse så jag fick sova.
Så snart ska jag smyga mig, likt en jaguar som smyger sig på sitt byte, mot bingen och skalla kudden som ett hockeyproffs.
Igårkväll kunde jag inte sova dock. Skitångest till förbannelse. Höll krampaktigt i Tobias och så fort han började snarka så fick jag panik och grät en skvätt. Tillslut gick han och hämtade Dante. Som att ge ett skrikande barn en napp. Jag slocknade.
Nu ska jag börja mitt smygande. Hoppas jag somnar innan Tobias väcks ur sin dator-trans. Då MÅSTE han gå ner till tvättstugan. *ler elakt*
hare bäst my love. Hörsch imorn!
Puss

Greys!!

Snart e de Greys Anatomy hörrö! Det får man för allt i livet inte missa! Alla andra serier jag tittar på drar jag ner i datorn så jag slipper vänta 1 vecka mellan varje avsnitt. Men Greys är det något heligt över.. Man måste boka upp hela kvällen så inget kommer i vägen.
Så, nu vet du vad jag gör ikväll! 
Finns en chokladpaj i kylen. Tänker vara stark och bara äta ett par små bitar ikväll!
Nu ska jag fortsätta mitt tv-tittande.
Puss

Min uggla och hans ugglor!

2012-03-28_11_06 (MMS)

Min uggla och hans ugglor!


Hellöw. Vilket skönt väder det är ute! Kän...

2012-03-28_10_50 (MMS)

Hellöw. Vilket skönt väder det är ute! Känns mer som vår än sommar! :) Jag har precis satt upp en wallie på Dantes dörr. Ugglor självklart, vad annars? Dante har lärt sig klättra upp på köksbordet idag. Vet inte om jag ska vara stolt eller gråta. Tobias var tydligen extremt klättrig när han var liten. Tror alla barn klättrar, men vissa klättrar i soffan och andra klättrar i bokhyllan. Men nu orkar jag inte skriva mer. Nu blir det en sen frukost för mig. Puss


Lördaglördag

Hej friend!
Sitter hemma i soffan, själv, helt själv. Skickade iväg Tobias & Dante på eget äventyr. Han får lite ensamtid med Dante, vilket är viktigt i mina ögon, och jag får lite ensamtid med min hjärna, vilket jag definitivt behöver. Tv:n är avstängd, har öppnat alla fönster och bara ligger i soffan å fyller huvudet med fluffig luft. Andas iiiiiiin, andas uuuuuuut. Fick en avslappningsskiva att lyssna på när jag inte kan stänga av.. Väldigt lugn och behaglig att lyssna på..
Man ska ligga och andas från tårna och ut i hårtopparna. Helt plötsligt säger damen, "känner du dina lilltår?"
mjäaaaa.. jo.. det gör man ju när man tänker efter. Så det kan jag göra ibland när de e stressigt. Andas in och försöka känna mina lilltår.
Nu ska han snart hämta mig, Dante får vara hos farmor en stund så vi kan "storhandla"
Nu ska jag fortsätta med mina lilltår.
Tack å puss.

Hej fanz.. Hade en underbar dag i solen ig...

2012-03-22_14_41 (MMS)

Hej fanz.. Hade en underbar dag i solen igår. Långpromenad till & från min pappas jobb med lunch i mitten. Glass på vägen hem. Så ringde mamma och ville mötas i temalekparken. Dante kastade rån på ankorna och skrek av skratt när han gungade! :) Nu ska jag fixa håret.. och sen ska vi nog ut igen. Fick en microskopisk bränna på näsan igår.. tänkte bättra på den lite. Have a nice one så tittar jag in sen! Puss


jadijada

Tja tja bloggen.
Nu var det ett tag sen, tänkte skriva ett litet inlägg och se om det är lika kul som jag inbillat mig.
Förra månaden började jag en neuropsykologisk utredning. (ADD/ADHD/Aspergers/Autism)
nog om det.
Vet inte om jag har skrivit nåt om min skitkatt. Köpte en Maine Coon i januari, Baloo hette han då, Achilles heter han nu. Här e han och Dante (som, på tal om annat, kan gå!) :
Här e jag och Dante förra veckan.


Och här e jag å katten aldeles nyss.
Nu ska jag kolla på film och äta upp mina popcorn
Puss

RSS 2.0