De senaste veckorna har vi:

Varit i Västervik med Dante, kollat om hans exem beror på komjölksallergi, sojaallergi eller äggallergi. Just nu går jag på mjölk & sojafri diet. För er som inte vet - så är mjölkprotein INTE laktos. Laktos är mjölksocker.

Har gått på dieten i 2 veckor nu och börjar bli riktigt trött. Det är inte kul, vi som alltid har mjölk/grädde/creme fraishe/ost/smör bla, bla, bla i maten. Jag får inte äta glass, inte vanlig choklad, inte milkshake. Inte rostad macka med ost och marmelad.

Men det är för Dantes skull, och jag får väl "skylla mig själv" som ammar antar jag. Men jag vill inte sluta amma. Det är helmysigt, samtidigt som jag ibland kan längta efter en barnfri tur till IKEA, eller en cider med en tjejkompis på nån uteservering. Inget är ju omöjligt nu heller men jag avskyr att pumpa.

Det här inlägget kommer bli snurrigt känner jag, skit samma.

Jag sitter flera flera timmar om dagen och drömmer om ett hus jag vill ha. Hur det skulle se ut i köket, öppna upp lite väggar, riva lite skåp (sorry mamma), stora dubbeldörrar till en jättealtan.

Men jag vill göra allt nu, på en gång. Samtidigt som jag vill ha en 3:a i stan, hyreslägenhet, så man slipper allt man behöver göra själv.

Nu ska vi snart ut på sjön, om motorn vill funka på båten.



Hejdå

Pass opp!

Här kommer ett inlägg till!

Jag ska testa en sån här nästa gång pengar sätts in på mitt konto!
Tinted eye roll on från Garnier. Jag antar att jag inte är den enda spädbarnsmamman med mörka påsar under ögonen, men nån måtta får det vara. Jag ser ut som Rocky när Dante har härjat klart med mig på natten.

                          

Häromdagen for jag som sagt med min mor till Berga för en fika..

                  

Supernice kladdkaka med en glassig ischoklad med grädde. Inget för diabetiker.
I samma villa, fast en dörr åt höger, har dom också loppis, så där kikade vi en sväng. Där hittade jag mitt nästa svindyra inköp (som dom bara gjorde reklam för, tyvärr) som får vänta ett par månader. KOLLA vilken fin shabby fågelbur! Närmare 2000-lappen kostar den jeffeln.

                   

Förutom dessa "måste ha´n" så köpte jag mig en sån här liten goding härom dagen!

                 

Perfekt i köket! I love it!

Nu ska jag krypa ner med min fina familj i sängen. Den minsta sover redan som en stock #thank god.
Min stora kärlek har fått den dödliga och livshotande karl-förkylningen, som bara män kan få. Kvinnors förkylning är tydligen inte alls lika farlig, enligt min bror. Stackars lilla man. ♥

              

Jag älskar er mina fina killar!

Och mina miljoner fanz *host*

ett försök till en uppdatering.

Himmel å pancakes va svårt det ska vara med inspiration till inlägg. Anyways, lite har ju hänt sen sist.

Dante är snart 5 månader. Det märks för han tar upp halva dubbelsängen själv. Tiden går aldeles för fort och jag försöker ignorera vilket datum det är, Maj låter bra.. 5 maj.

              

Min fina lilla fis.

Tobias fyller år idag, min fina fina sambo. 28 bast! Han fick ett X-box 360 slim av mig. (Jag vet, världens bästa fästmö lixom *trumpethyllning*) Han fick också en trådlös router som inte funkar. Av mina päron och sin syster fick han ett presentkort på Origin Tattoo här i stan. Han har nu gjort en gitarr på armen, med Dantes namn i en banderoll. Sen har han fått pengar och nått mer jag inte kommer ihåg. För övrigt så började han jobba natthelg i fredags #halleluja
Men bloggen handlar inte om honom..

Den handlar om MIG! Tjejen med den nya frillan!
               

Inga extentions här inte, håret växer som ogräs när man har varit gravid och ammar. #Thank you hormones.

Nu ska jag försöka ta mig till affären så jag kan baka smörgåstårta till födelsedagsbarnet.

Kiss kiss bang bang

RSS 2.0