Mysdag..

Idag har vi myst till 1000! Dante och jag låg i sängen till 11.30 och blarrade skit. Pratade om vilka tapeter han ska ha i sitt rum sen, när han har ett. Sen klev vi upp, och inväntade herr papa från sina päron, där han spenderade denna natten också. Heh..
Sen frukost, en film efter det, och sen åt vi Kinamat från Asian House! Världens godaste friterade kyckling! Och currysås!! Supergott!

Nu ska jag tigga massage av min sambo, han spelar på sin kära dator och jag sitter och skickar mentala medelanden till honom. Jag misstänker att han ignorerar dom, han rör inte en fena. Han vet vad som väntar! Jag bränner snart hål i bakhuvet på han!


Julafton är faktiskt inte så långt borta längre, och jag längtar! Första julen med mitt barn! Och sen nyår också! Tobias jobbar formodligen natt både jul och nyår, vilket inte är lika roligt, men vi hoppas han får lite ledigt någon helg.

Men det behöver man ju egentligen inte prata om redan nu, vi kan ta det imorgon.
Pusshej!

 
Mina älsklingar hos min pappa för ett tag sen. Sjuk liten Dante, men lika underbar för det! ♥



Inatt är han min!

Inatt sover Dante brevid mig, precis som det ska vara! Jag tror han blir lite..trögare..? i magen av vällingen. Idag drack han 100ml och sen resten på mig. Det känns jätteskönt, nu kanske jag och Tobias kan gå ut och äta nån kväll.. eller gå på bio!

Kom på en annan sak om den där jävla boll-lampan.. Våra dörrhål är max 90cm breda..
På måndag får jag hem badbollen. Suck.

Jag måste sova egentligen, men något känns inte bra.. Jag är orolig på nått sätt, det vibrerar i mina leder. Jag vill att Tobias ska komma hem, men han är och försörjer sin lyxsambo och hemmamamma.. ;) Han gillar det också, det syns på honom!

På tisdag ska jag in till Johan på Origin Tattoo och blarra lite, bestämma lite.. våldgästa. Fast han vet ju om det såklart! Han bad om det.

Tommen opp!
Hepp!


På måndag smäller det..

Då ska jag göra den där hemmagjorda lampan som jag tjatade om för.. ett halvår sen?
Igår fick jag ett ryck och beställde hem en badboll för 19 kr.. STOR ska den vara, tänkte jag.
Normala människor som ger sig på dessa skapelser köper pilatesbollar som är 50-75 cm i diameter..
Min badboll är 110 cm.. Nu när jag tänker efter, så är det typ 2,50 i takhöjd här inne.
Fan vilken stor lampa det kommer bli.
Fan vad garn jag kommer behöva..
Fan..

Nåja..

Han gjorde´t!

Dante somnade vid 23.30 igårkväll, och sov till 06.00 imorse! Då åt han och somnade om, och vi klev upp vid 10! Jag fick gå upp vid 2-tiden för han blev ledsen, men fipplade in nappen och strök honom lite över pannan - å biffen var klar!

Nu har vi precis sovit middag.. (varför gör man inte det varje dag?) Så jäkla skönt att få sova en timma!
Nu sitter jag i soffan och väntar på ett mail som aldrig kommer. Dante styr med sin favoritsyssla, som han vet att han inte får göra egentligen! 

   

Tänkte gå in till stan en sväng men kom på att vagnen är i bilen. Tobias sover i sina pärons hus idag, för dom är inte hemma. Då kan vi sjunga högt och föra liv här utan att störa!
Lite skönt faktisk, men det får man inte säga högt.

Nu suttar Dante på min datorsladd.. gotta go!

Dubbla gulor i min bruna smet.

T är på jobbet, och jobbar.

Idag har jag introducerat 100ml mjölkfri välling innan Dante ska sova.. Eller igår började vi, men då drack han bara 25ml. Ikväll drack han först 80! och senare innan han somnade för natten åt han 30, och resten på mig. Anledningen är att jag inte har tillräckligt med mjölk på kvällen för att han ska bli mätt och sova under natten, han vaknar 2-3 ggr mellan 00.00 och 08.00 och äter.. och jag blir bara tröttare och tröttare. Inte nog med det så har han börjat sova i sen egen säng om nätterna och då måste jag RESA MIG upp ur sängen och plocka upp honom.. Sjukt jobbigt, jag är helt död på morgonen. Tanken är att jag fortsätter amma på nätterna när han vaknar tills han får i sig tillräckligt på kvällen, och sover hela natten.

        

Och där ligger han, utan mig. Och jag ligger och tittar mot spjälsängen och känner det kilometerlånga avståndet växa mellan oss! Heh..

På tal om någon annat.. Nu ikväll tänkte jag att.. fan.. kladdkaka är det ju ett par dagar sen man åt.. om jag skulle slänga ihop en halv smet i ett par muffinsformar.
Orka..
Körde bunken ett par minuter i mikron..

       

       


OCH OCH OCH...
När jag kläckte ägget... så var det 2 gulor i!!  2 !!!!!

       

nu till något som gör mig lite bölig..
Huset som jag (vi) så gärna vill ha.. är det inte helt säkert att vi kan köpa längre. Och det gör mig lite ledsen, för jag kan verkligen se oss som en lycklig och växande familj i det huset, med egna traditioner och massa mys.
Jag hoppas på det bästa, och fortsätter drömma, för inget annat hus känns rätt.

Och så vill jag tatuera mig också! Tobias gjorde klart sin igår, den är superdupernice!

Baj baj

fu-thu-graw-fee-wring

Nu ska vi snart iväg till Dantes 6-månaders fotografering! Men först vill jag visa vilken stank jag har på mig idag:


  

Burberry Weekend, den luktar sommar, och lite tant.

     

Hej Thå!


Ett tomt skal

Jag har gått in helt i "mammaträsket" och jag kommer knappt ihåg mig själv längre, hur var jag innan?
Jag minns knappt vilka låtar jag gillar eller vad jag och Tobias brukade göra på helgerna. Vad gjorde jag och mina kompisar? Vart är dom förresten?

Jag älskar Dante mer än något annat i denna värld, och Tobias kommer inte långt efter. Men jag gillar inte mig själv längre, jag gillar inte att prata blöjor och tänder med vänner. Jag vill inte jämföra min förlossning med någon annans, för ingen har nån jävla aning. Jag vill prata om annat.. hemlisar, skvaller, pinsamheter.
Jag ska hitta mig själv igen, och på nått sätt blanda ihop det med mitt nya jag, mitt nya liv.

Väldigt mycket "jag vill" och ett starkt "jag ska" mot slutet. Skitbra.

            

Osminkad, trött, vätskefylld, gräddboll.

Lik mamma, men söt endå?

Dante verkar ha fått min otroligt dåliga dygnsrytm.. Nu somnade han, klockan 00.00 efter knöl och bök i sängen. Jag tar inte upp honom nu, jag ligger brevid, viskar, tröstar. Han så övertrött ibland att han gråter stora stora krokodiltårar. Sen somnar han, som en stock.

           

Trött kille på holmen för ett par veckor sen..

mitt i natten..

å här sitter jag och ugglar. Har precis ätit en stor bit av en kladdkaka jag slängde ihop när Dante somnat förut. Den blev inte kladdig alls, så nu är jag tjurig.

Förutom en torr kladdkaka så jobbar Tobias.. jag sitter hemma och känner mig rätt nöjd över veckan som har gått. Fick flytta Dantes 6-månaders fotografering eftersom hans exem blossade upp över natten. Nu när vi har fått en ny salva så är det nästan borta! Syns bara lite lite om man kollar noga. Skitnoga. Så på tisdag ska vi dit plåta lite.

Jag är sugen på kinamat..
På tal om det.. idag gjorde Tobias "lapskojs".. potatismos med saltat kokt kött, som man rör runt till en salig röra.. ser ut som att man redan ätit det en gång. Yum.

    

Där fick du en suddig bild på mig och Dante igår, vassego!

Jag lyxade till det med äkta Maria Montazami-lockar eftersom jag skulle på kräftskiva med fina flickor!
Dante hjälpte till att reda ut mina fina lockar på vänstersidan.

På kräftskivan åt jag räkor, det är så jävla gott.

Ja, det var väl uppdateringen för idag, nu ska jag dricka lite Cola och kolla färdigt på American Dad. Ska skicka ett hotbrev till Tobias också, fråga varför han inte ringt än då jag skickade ett sms för en halvtimma sen där jag, klart och tydligt skrev: "ring mig när du har tid"

Fridens Liljor!

Jag har kommit på

att det enda som hindrar mig från att blogga är jag. Jag vill ju så gärna egentligen, men jag låtsas att jag har något bättre för mig.

Idag har jag bakat bröd, jag bakar fortfarande faktiskt. Först blev det Lantbullar, och nu står det en sats med havrebröds deg och jäser. En timma skulle det jäsa, snark.
Jag skulle kunna ta en bild på bullarna för att visa att jag inte ljuger, men då måste jag gå dom 6 metrarna ut i köket och ta ett kort, som jag sen måste få över till datorn och få upp här...

okej vänta..


checka in mina sjyssta bullar!


Och här är min pågående deg




Och bullen jag hade i ugnen i 9 månader ser ut såhär:



vilket fantastiskt väder att baka i, kände mig som världens bullmorsa när det mullrade ute och jag stod och knådade min lilla deg, då mådde jag riktigt riktigt bra!

Nejnej, om jag skulle köra iväg Tobias till affären, blev sugen på att baka nått mer. Pusshej!

Måndag sen sen morgon..

I fredags åkte jag hem till min pappa eftersom Tobias skulle jobba. Det blev lite godis och någon film som gick på tv:n. Jag var hemma hos Karolina i lördags kväll när Tobias jobbade. Adam tyckte det var väldigt spännande att Dante var där så han kunde inte sova.

Igår blev det en heldag hemma, orkade inte göra nånting och fick ingenting gjort heller. Åt McDonalds till middag och till kvällsmat blev det korv med bröd, och en chipspåse.

Idag ska läkaren ringa och kolla hur det går med Dantes exem. Helt ärligt så förstår jag inte hur dom kan se ett telefonsamtal som ett "återbesök". Det står nämnligen det på lappen, "Ni har tid för återbesök på måndag, telefontid med Dr.Blahablaha mellan klockan 16.00-16.30"

Dieten har inte hjälpt ett skit, men i torsdags var vi på BVC för Dantes 6-månaders kontroll och läkaren sa att vi skulle testa en annan salva, som heter Cortimyk. Nu ser det mycket bättre ut. MYCKET bättre!

In your face Dr.Blahablaha!

I alla fall, ska bli spännande och se om det verkligen är mjölk eller soja han inte tål.
Om det inte visar något så måste jag börja provocera med att dricka massa mjölk.
Jag tänker äta en Ben & Jerry´s Cookie Dough till kvällsmat om det visar sig så.

Nu ska jag gå å kissa lite.
Puss


Hej å godnatt..

Tänkte bara kika in här och kolla om vad som hänt sen sist jag skrev, inte mycket kom jag fram till.
Har massa fina bilder att lägga upp men det orkar jag inte nu. Dante spydde ner sin snuttefilt nyss så nu vet jag inte hur den här natten ska gå. T tog precis med sig honom in i sängen, men jag hör att han snarkar så jag tror han somnade ifrån sin son. Om Dante redan har somnat så är det T som får fortsätta söva honom. Mig ska han bara leka med när jag tycker att vi ska sova.. Äta på, slita i håret, dra i bh:n..


Måste kolla så han inte rullar ur sängen.

Okej, vi hörs en annan dag du och jag. :D

RSS 2.0