Valborg, eld och grillat.



Hej amöbor!

Idag är det valborgsmässoafton, right?
Jag har aldrig haft koll på om det är den sista April eller första maj som man eldar högar.
Trots allt så fick vi se en brasa idag. T's päron och deras lilla byhåla gör större och större högar för varje år. I år åkte vi efter att dom tänt på.. Känns inte bra att ha Dante intill ett brinnande berg av skräp.
Vi våldgästade papi med grillat ikväll, hans tant och Hossan var där med. Alla blev mätta och nöjda. Pappa beställde sina favvokakor tills imorgon, han fyller ju faktiskt år! Och det är klart jag gör dom, som jag alltid gjort. Tänkte baka hans favvotårta också, i smyg. Min papi <3
Nu ska vi kolla på Game of Thrones.. Ingen serie jag är jätteförtjust i längre. Första avsnittet av andra säsongen är hemsk. Dom dödar barn.
Men men, sa den homosexuella mannen. Nu ska jag planera morgondagen och kolla tv.
Adjö.

Sista dagen frossar man..




GOOD EVENING PEEPS



Den här veckan gick det käpprätt åt skogen med träningen
. Mån & Tis gick det jättebra.. sen bara rann det ut i sanden. Imorgon ska jag försöka mig på Cambridge igen. Hoppas jag kan ha någon slags självdiciplin. Har lite annat runt om som jag måste försöka ta tag i innan sommaren är här också.
Idag sov jag lääänge, länge..
Har fått lite lugnande tabletter som ska göra det lättare att stänga av hjärnan och somna in. Dock blir man helt tom i bollen morgonen efter, trött och seg. Måste säga att dom hjälper otroligt bra mot min bråkiga kvällshjärna. Det tackar vi för, slipper ångest och allt snurr. Nu är det tyst, lugnt och avslappnat istället. Inga tvångstankar, inget analyserande av varenda ljud... ingenting. SÅ skönt!

Efter att jag vaknat, och Dante tog sin middagslur, så hoppade jag in i duschen och fixade till mig lite inför Meandi partyt hemma hos min Bror & Maria. Hittade lite fint till Dante och lyckades även bli frestad att ha ett eget party, som vanligt. Där var det dock en drös med barn, vilket gjorde det helt omöjligt för mig att fokusera på vad säljaren sa. Och jag skyller inte på någon, vilket det kanske kan låta som. Men jag klarar inte av stök om jag ska lyssna på något, så mitt party blir nog barnfritt. Alla tänker inte som mig dock, och det är väl tur det. ♥

Nu ska jag krypa ner hos min matförgiftade sambo.
Ha de bra nu pussgurka.
Puss... gurka

Hej görls and boyz

Ingen träning idag heller, dumma mig. Istället har jag ätit Sibylla till lunch, Tacos till kvällsmiddag (?) och choklad. Köpte även en ostkaka som jag funderar på att frysa in mot min vilja. Inte kan jag trycka i mig den också? Chokladen är nog nästan på väg upp igen. Tror jag.

Anledningen till att jag inte tränade idag?
Min Emma som jag tränar med ville träna senare, och jag tänkte gå ner till gymmet i alla fall. Då bestämmer sig T för att åka och umgås med en kompis..utan Dante. Han trodde visst att jag inte skulle träna helt plösligt. Då blev jag sådär gulligt grinig och sa "men då åker jag och umgås med någon ikväll när du ska spela fotboll, då" Vilket resulterade i att T blev putt å stannade hemma, jag med.. Men sen blev vi kompisar efter 10 min igen. Bra grej dedär med att bråka lite ibland. Man får ur sig små irritationer innan dom kommer ut av sig själva i form av mitt elaka jag, en riktigt purken argbigga.

Är det bara jag som funderar på framtiden?
Som det ser ut just nu så har inte jag något jobb, och T har bara jobb ett par veckor i sommar. Vi har världens chans att flytta till en annan stad med bättre studie-möjligheter. För helt ärligt, Oskarshamn är en jävla öken när det gäller utbildningar. Man kan bli undersköterska, Svetsare, tandsköterska eller personlig assistent. Inget som lockar. Inget jag vill jobba med dom närmaste 40 åren i alla fall. 
Dante är inte inskolad på något dagis än vilket är ännu ett plus i mina ögon. Jag vill egentligen inte ha honon på dagis alls, men nån gång får jag nog ge mig på den punkten också. Jag vet.
Mina närmaste vänner bor ju inte ens här. Jag har mina Idor i Åseda och Götene. Jennie bor iofs här men vi ses lika ofta som jag och mina Idor.

Jag hoppas att utredningen inte drar ut på tiden då det kan hjälpa så otroligt mycket om jag ska plugga i höst.
Jag kanske inte ens behöver plugga hemma. Tänk om jag kan sitta i ett klassrum med andra människor, och höra vad läraren säger. Det vore första gången. Mer om det sen.
Nu ska jag försöka locka med mig T in i sängen. Det är så mycket lättare att sova om han håller om mig. Fick ett tips att skaffa ett tyngre täcke.. det ska tydligen hjälpa hjärnan att slappna av. Kunde även gå ut och ställa mig i mörkret i ett par minuter, så kroppen ställer in sig på att det är kväll.
Jag har hämtat ut mina tabletter men jag vågar inte ta dom.
Puss! ♥

Igår tog vi en fika på shalom.. Dante hade...

2012-04-26_11_48 (MMS)

Igår tog vi en fika på shalom.. Dante hade fullt upp med alla andra bebisar som satt där inne. På kvällen åkte vi till min farmor och farfar som firade guldbröllop. 50 år tillsammans. Inte illa. Nu ska jag äta Sibylla. Puss


Cha cha bloggen!!

Fisfrida in da house!


Jaha, vad har jag gjort idag?
Jag har varit på stan med fina Karolina, och våra ungar. Fikade, köpte en jacka som jag ska lämna tillbaka imorgon.. (jagkanintebestämmamig.se) Köpte även 2 nya träningslinnen med mudd runt lilla roompan. Jag hämtade ut ett halsband som jag har fått av mormor, som hon fick när hon var ung. Har haft det på lagning i ett par månader. 




Halsband..

Jag har inte tränat idag!! Vilket gör mig otroligt rastlös. Jag har ätit massa onyttigt. Nyss åt jag jordgubbar och grädde, vilket smakade sommar och en gnutta FEL! Fy mig..
Men men, imorgon ska jag träna igen, jag FÅR faktiskt ha vilodagar emellanåt. Faktiskt. Jag kan ju intala mig det i alla fall.
Nu är det Criminal Minds, det handlar om barn igen. ETTA byta kanal. Ett sånt avsnitt kan hålla mig vaken i dagar efteråt, vågar inte ha Dante ensam i sitt rum.
Nu ska jag kolla på Cake Boss!
Puss

Chicks with dicks

Hej fanz!!

Idag har det väl egentligen inte hänt så mycket. Har haft en vilohelg ifrån träningen. Förra veckan tränade jag Mån-Tors, sen vila fre-sön. Idag var jag tillbaka på banan igen. Värmde upp på cross-trainern, körde axlar + lite bröst & armar (läs gäddhäng) och en gnutta mage på maskinerna. Sen gick vi ner och körde lite tonande gympastik och kettle bells. NAJS!

I eftermiddag har jag haft mina småsyskon Isac och Tuva här en sväng. Dante var överlycklig. Han har börjat gå hela tiden nu. Innan har han hellre krypit fram eftersom det går fortare, men nu går han.. stapplande små små steg men han sätter sig inte ner.. utan fortsätter tills han är framme. Min fina fina pojk. 

Nu kom Tobias precis hem från Maxi.. han har köpt godis till mig, men det säger vi inte till någon.
Puss

Ångest

Sitter och kollar på "Jag saknar dig" Så mycket ångest i en film, som kan framkalla så mycket ångest i mig. Känner hur det gör ont i den lilla gropen mellan nyckelbenen. Svårt att andas, svårt att tänka. Är ledsen ena sekunden och sen går det över till en oro som inte vill försvinna. Undrar om jag kommer kunna sova inatt. När det väl har startat så brukar det inte sluta. Det går av sig självt, hjärnan stammar, som ett kasettband som hängt sig.



AAAAAnyways.. nu ska jag snart skutta i säng i alla fall. Försöka slå bort dom värsta känslorna och fokusera på Dante som ligger och väntar på mig i min säng ♥

RSS 2.0