för bra för att vara sant.

JA, det var det. Idag skickade paret som skulle köpa vår lägenhet att dom inte längre är intresserade. Kändes som att vi blev dumpade via sms. Väldigt fegt enligt mig. Här har vi blivit jagade av denna hagga från dag 1! Om att vi inte fick sälja den till någon annan, vi fick lova dyrt och helt jävla heligt att just DOM skulle få köpa den. Kontraktet är ju efterskickat, men INTE påskrivet. Hade jag haft skägg nu så hade det suttit jävligt långt ner i brevlådan.

På nått sätt känns det ändå inte helt kört. Jag känner ett konstigt lugn inom mig. Det kommer ordna sig. Jag längtar endå till vår nya lägenhet. Jag är så otroligt nöjd med den.

Nu är jag oficiellt konsult för Partylite. Känns också bra, och läskigt. Känns nästan som att starta eget, jag styr ju trots allt min egen inkomst! Idag fick jag iväg min första beställning i alla fall. Snart är det dax igen!
Jag fick också en fin gåva för mitt första party :) Samma stora stormlykta som min mamma har. Mohaha.

Jag hoppas verkligen att någon nappar på lägenheten snabbt. Vi har verkligen pressat ner priset ordentligt så vi blir av med den fort. Har ingen lust med dessa lån och dubbel hyra. Oy vei.

Imorgon är det lillgruppen, men jag tror inte vi kommer fortsätta. Vissa människor som har börjat i gruppen verkar inte riktigt ha där att göra. Påflugna, konstiga jobbiga människor. Sånna som får en annan att sitta tyst och diskret himla med ögonen. Gruppen är till för nyblivna mammor som har svårt för stora grupper, som inte gillar påflugna, konstiga jobbiga människor. Jag är en av dom. Jag himlar med ögonen när ingen ser och vill åka hem när dom börjar flamsa. Jag vill inte ha det så.
En mamma kom dit med sin son, född 1,5 månad för tidigt. Jätteliten, jättesvag. Där var hon bland snoriga 1-åringar med den lilla. En mamma satte sin lilla lilla flicka på drygt 3 månader i en matstol. Hon bara hängde där över kanten stackarn.

Nej, inget för mig.

Nu ska jag hoppa i säng. Dante har sovit sen.. 20.30? Hurray. Han lär väl vakna jättetidigt imorgon bara för det. Då sparkar jag Tobias ur sängen. :)
Godnatt!
Puss

lördag natt, partylite, lyxiga lussebullar.

Hello lövers!

Ikväll har jag börjat sälja partylite, nått jag inte är helt hundra på än, men kommer kanske bli när jag har varit igång ett tag. Fördelen är ju alla fina ljusstakar jag får :)
Ikväll våldgästade jag min svärmors altan och hade min första försäljning där. Var riktigt mysigt och kändes bra. (Jag gjorde egentligen inte mycket själv, Camilla skötte snacket)

Bjöd på lyxiga lussebullar. Kesella i smeten och mandelmassa, mängder med smör och saffran som fyllning. Jag vet. Det låter skitäckligt. Jag frossar ihjäl mig.

Fick en liten reality-check för ett par veckor sen.
Första BH:n jag köper sen innan jag var gravid. Stod i omklädningsbåset inne på Lindex i Kalmar och tänkte "shit vilken heffaklump det står i båset brevid! Sen kom jag på att det var en spegel.. blobben i spegeln var jag. Sen kanske man inte ska se sig själv i helkroppsspegel med vinterstövlar, leggings och BH. Men iallafall. Vad fan hände? Jag var ju snudden till sexigare när jag var höggravid! Och vad hände med BH storleken?? Från 75C till 85DD till 85B.. whatta fakk.

Men vad gör det. Klämma ut en unge till om ett par år, sen får tobias köpa nya tuttar till den här heffaklumpen. Nått ska fan vara fast på den här kroppen.

På måndag börjar jag med Cambridge. Det enda som funkar på mig, om jag inte blir dumpad eller deprimerad, det funkar också. För min egen skull tar jag nog Cambridge, det dyraste alternativet i plånboken, billigaste alternativet för psyket.

Jag vet vad jag ska köpa till Tobias i julklapp, men det är så jävla dyrt.

Nu rabblar jag bara så nu tänker jag sluta skriva. Men jag kommer nog in om en stund igen och fortsätter.
PUSS

Jag lever..

Livet rullar på. Ikväll bröt Dantes första tand igenom. Det firade han genom att gråta i 1,5 timma. Mig gör det inget att han gråter, men tanden får gärna krypa in igen. fårinteblistörre.

På tal om det då.. min fina vampyrpojke. Det är höger hörntand som har kommit ut, som en liten liten pigg. Ett tecken på att jag borde gå på bio snart. Twilight lixom, vampyr Pattinson i 2 timmar. Whoopiedoo.

För övrigt ska vi snart flytta, och det går inte längta mer än jag gör! 1 Januari går flyttlasset till en "4:a" i centrum. Det är en trea, med ett litet kontor. (låter fräsigare än datarum) Jag har hittat en ny fondvägg till sovrummet. Dantes rum är vitt och rätt fina tapeter i så där sätter jag färg på möbler och detaljer istället.

Nu tänker jag inte skriva mer ikväll, trots att jag vill.
Det ligger en chokladkaka och stirrar på mig, den har mig i sitt våld.
Om jag ska börja blogga ordentligt igen så måste jag ha en bra kamera. Jag har en bra i telefonen men jag har inte en aning om hur man bloggar ifrån den. Noll koll kokosboll.

RSS 2.0